Om os

ASAGROUP

Progress through Innovation

ASAGROUP

ASAGroup A/S er hovedaktionær i 10 selskaber. Fælles for selskaberne er, at der er synergi, enten afsætningsmæssigt eller produktionsmæssigt mellem selskaberne. ASAGroup er etableret og ejerledet af Kim Agerfeldt Sommer og Jakob Bisgaard som startede det fælles iværksætterprojekt i 2011. I dag beskæftiges ASAGroup +100 personer med afdeling i Danmark, Polen, Norge.

ASAGroup har et værdi- og målsætninger, der er fællestræk for alle selskaberne:

 • Vi skal holde vores aftaler.
 • Vi skal tilføre værdi til vores kunder.
 • Vi skal udvikle løsninger sammen med vores kunder.
 • Vi skal skabe langvarige samarbejder med vores kunder.

Selskabet blev stiftet tilbage i 2011 af Jakob Bisgaard og Kim Agerfeldt.

ASAGroup, har med en række selvstændige, men komplimenterende, selskaber fokus på at levere innovative og fleksible løsninger, der altid tager udgangspunkt i kundens behov.

Med udgangspunkt i en markedsledende position for innovative paknings- og lagerløsninger har vi løbende udviklet en bred portefølje af kompetencer på tværs af gruppen, som gør os i stand til at imødekomme dit specifikke behov, uanset om det knytter sig til pakning, lagerstyring, træemballering, montering, produktion eller outsourcing. Vi kan sammensætte den rette løsning for dig og løse den effektivt, kompetent og med en høj grad af fleksibilitet og innovation.

Hos ASAGroup familien arbejder vi hårdt og dedikeret på, hvordan vi sammen kan blive stærkere og levere løsninger, der bidrager til din vækst og effektivt løser dine behov, når du har brug for det.

LØSNINGER

ASAGroup er etableret, med det henblik på at skabe synergi mellem gruppens selskaber og på tværs af værdikæder og kompetencer. Således vil vi, til enhver tid, og på tværs af gruppen sammensætte den løsning, der bedst passer til din udfordring, uanset om det knytter sig til:

 • Pakkeløsninger: Vi er markedsledende på pakkeløsninger, hvor vi kan løse stort set alle dine behov. Om det så er pick-n-pack, re-pack, co-pack, display-pack, re-labelling, lønpak eller andre enkle pakkebehov, løser vi dem enkelt, effektivt og til en fornuftig pris.

Samtidig er vi med vores krympepack løsninger og senest vores innovative linje af fugtregulerende bags & covers til vind- og maskinindustrien helt i front på effektive og fleksible løsninger til pakning af industriproduktion. Uanset form eller størrelse vil vi være i stand til at løse dit pakkebehov.

 • Lagerfaciliteter: Vi har med 18.000 m² lagerfaciliteter i Vejen og set-up i Norge og Polen, mulighed for at outsource og dække de flestes lagerbehov.
 • Produktion & outsourcing: Vi kan med produktion set up i Danmark, Polen og Kina varetage dit produktionsbehov og lade dig fokusere på innovation, salg og udvikling. Du vil med vores kompetencer endvidere være i stand til at leje en medarbejder, der on-site kan løse dine opgaver.

 

Distribution: Med globale produktions- og lagerfaciliteter har vi etableret et effektivt og kompetent distributionsnetværk, der sikrer effektiv og sammenhængende transport af dine produkter.

KOMPETENCER

Vores udgangspunkt vil, til enhver tid, være at kunne sikre dig den løsning du har behov for, og når du har det. ASAGroup og den brede række af kompetencer og tværgående værdikæder på tværs af gruppen er etableret med den ambition at være second-to-none i hvert af datterselskaberne på mindst et af følgende parametre:

 • Pris
 • Fleksibilitet
 • Innovation
 • Kvalitet

GLOBALT SETUP

ASAGroup’s hovedsæde er etableret i Vejen, Danmark, men samtidig har vi med et globalt set-up i Norge, Tyskland, Polen og Kina, mulighed for at tilgå dig stort set hvor du skulle have behov for det. Vi har altid et team af kompetente medarbejdere til rådighed, der kan hjælpe dig videre uanset hvad dit pakke-, lager-, eller produktionsbehov måtte være. Vi er din betroede partner fra start til slut.

Med vores brede portefølje af kompetencer og teknisk set-up, vil vi være i stand til at hjælpe dig med stort set alle udfordringer. Vores dedikerede mål er, at sætte dig fri til at fokusere på det du er bedst til. Så skal vi nok tage os af alt det andet.

Send os en besked

5 + 15 =